Is deze mail niet goed leesbaar? Surf dan naar de online versie.
 

Nieuwsbrief
Mei 2016

 
 

De Mandel is een sociale huisvestingsmaatschappij die kwaliteitsvolle sociale huur- en koopwoningen of appartementen te koop en te huur aanbiedt tegen een betaalbare prijs. Daarnaast biedt De Mandel goedkope hypothecaire leningen aan. De Mandel is met haar ruim 4500 sociale huurwoningen één van de grotere spelers op het veld van sociale huisvesting in Vlaanderen. Het werkingsgebied van De Mandel strekt zich uit over heel Midden-West-Vlaanderen.

 
Visitatie - De Mandel als beste gemengde SHM in Vlaanderen


Eind april verscheen het visitatierapport van De Mandel. En het resultaat is niet min. De Mandel kan zonder blozen zeggen dat ze de beste leerling van de klas is. Met grote onderscheiding slaagt De Mandel voor haar examen. Meer zelfs; geen enkele gemengde maatschappij in Vlaanderen behaalde dergelijk hoge score op het vistatierapport.
Meer lezen

Het volledige visitatierapport kunt u hier nalezen.Nieuwbouwwoningen te koop in Meulebeke


In Meulebeke biedt De Mandel 4 nieuwe woningen te koop aan. De woningen zijn gelegen in de rustige Tuinwijk, van waaruit je snel aansluiting hebt naar het centrum van Meulebeke. De markt van Meulebeke ligt op wandelafstand van deze wijk. 

Verder zijn de woningen voorzien van alle comfort met mogelijkheid tot afwerking van de woning naar eigen smaak van de koper. Meer info of bel naar 051 23 35 23. 

 De Vlaschaard - 9 woningen verkocht, nog slechts 2 te koop


In Oostnieuwkerke bouwde De Mandel 11 koopwoningen. De woningen zijn gelegen in een nieuwe verkaveling gelegen aan splitsing van de Slijperstraat en de Spanjestraat, vlakbij de dorpskern van Oostnieuwkerke. Momenteel biedt De Mandel nog 1 woning te koop aan met 3 slaapkamers en 1 woning met 4 slaapkamers. Meer info of bel naar 051 23 35 23. 

 

 

44 nieuwe huurappartementen in de Kokelaarstraat in Roeselare


Op de site van de vroegere metaalhandel Vandenbroucke bouwde De Mandel 44 appartementen verspreid over 2 blokken in het centrum van Roeselare. Het project is gelegen op de hoek van de Kokelaarstraat met de Wortelstraat en de H. Verrieststraat. De eerste bewoning van deze appartementen is gepland in juni. De achterliggende binnentuin en de ondergrondse parking vormen een pluspunt voor de toekomstige bewoners van dit project. Meer lezen.


 

 

email-list