Is deze mail niet goed leesbaar? Surf dan naar de online versie.
 

Nieuwsbrief
Februari 2016

 
 

De Mandel is een sociale huisvestingsmaatschappij die kwaliteitsvolle sociale woningen of appartementen te koop en te huur aanbiedt tegen een betaalbare prijs. Daarnaast biedt De Mandel goedkope hypothecaire leningen aan. De Mandel is met haar ruim 4500 sociale huurwoningen één van de grotere spelers op het veld van sociale huisvesting in Vlaanderen. Het werkingsgebied van De Mandel strekt zich uit over heel Midden-West-Vlaanderen.

 
Huurprijsberekening 2016


Alle huurders ontvingen midden december de berekening voor het jaar 2016. De huurprijs voor 2016 is berekend op de som van de inkomsten van alle gezinsleden van het jaar 2013. Huurders die nu een inkomen hebben dat 20% lager is dan het inkomen van 2013, konden tot januari 2016 een aanpassing vragen.
Meer infoTe huur: Handelsruimte te Rumbeke


Op de hoek van de Zeger Malfaitstraat en de Hovenierstraat te Rumbeke bouwt De Mandel 37 huurappartementen. Op het gelijkvloers van één van de appartementsblokken bieden we een handelsruimte te huur aan. De handelsruimte is onmiddellijk beschikbaar.

De handelsruimte is ongeveer 30m² groot en is uitgerust met een toilet en een lavabo. Het nieuw gebouwd appartementencomplex ligt vlakbij het centrum van Rumbeke, van waaruit een vlotte bereikbaarheid is naar stad Roeselare. Meer info


Voor alle informatie kunt u terecht bij de dienst Verhuring op het nummer 051/23 35 29. Aanleunappartementen te Rumbeke


De Mandel bouwt 40 aanleunappartementen naast woonzorg- en dienstencentrum De Zilverberg. Deze appartementen worden voorbehouden voor 65-plussers. De toekomstige huurders kunnen er zelfstandig wonen en toch beroep doen op het sociaal restaurant of andere diensten van het centrum.

De appartementen hebben een terras en tellen één of twee slaapkamers. Enkele appartementen zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Er zijn 45 ondergrondse parkeerplaatsen voorzien en nog eens 23 plaatsen voor bezoekers. De bouwwerken schieten goed op en we verwachten dat de verhuur na de zomer van 2016 zal starten. Meer info.

 

Kandidaat-huurders kunnen nog steeds inschrijven op de wachtlijst! Voor alle informatie kunt u terecht bij de dienst Verhuring op het nummer 051/23 35 21. 

 

 

De Vlasschaard - Oostnieuwkerke


Tussen de Spanjestraat en de Slijperstraat te Oostnieuwkerke (Staden) heeft De Mandel samen met WVI een nieuwe verkaveling gerealiseerd. De Mandel bouwt 29 sociale wooneenheden en WVI voorziet 30 sociale kavels.

De nieuwe verkaveling "De Vlasschaard" ligt ten zuiden van het centrum van Oostnieuwkerke en wordt ontsloten via de Spanjestraat. De verkaveling ligt op wandelafstand van de dorpskern van Oostnieuwkerke en wordt een zeer aangename woonbuurt. Lees meer.

 

 


 

 

email-list