Is deze mail niet goed leesbaar? Surf dan naar de online versie.
 

Nieuwsbrief
November 2016

 
 

De Mandel is een sociale huisvestingsmaatschappij die kwaliteitsvolle sociale huur- en koopwoningen of appartementen te koop en te huur aanbiedt tegen een betaalbare prijs. Daarnaast biedt De Mandel goedkope hypothecaire leningen aan. De Mandel is met haar ruim 4500 sociale huurwoningen één van de grotere spelers op het veld van sociale huisvesting in Vlaanderen. Het werkingsgebied van De Mandel strekt zich uit over heel Midden-West- Vlaanderen.

 
Huurprijsberekening 2017


In december zullen alle huurders van De Mandel de huurprijsberekening ontvangen voor 2017. De nieuwe huurprijs wordt berekend op basis van het totale gezinsinkomen van 2014, de actuele gezinsgegevens en de waarde van de woning. De wijze waarop de huurprijs berekend wordt, is niet gewijzigd. 

Huurders controleren de gezinsgegevens best nog eens op de huurprijsberekening. Afwijkende zaken kunnen gemeld worden aan Charlotte Verbeke van de dienst verhuring.

Als het gezinsinkomen momenteel 20% lager ligt dan het inkomen van 2014, dan is een huurprijsaanpassing mogelijk. Voor een herberekening van de huurprijs hebben wij de inkomsten van de laatste 3 maanden nodig. 

Bij vragen over de huurprijsberekening, kan er contact genomen worden met Charlotte Verbeke op het nummer 051/23 35 24 of per mail charlotte.verbeke@demandel.be

 

Meer infoPersmoment 11 koopwoningen te Ledegem


Op vrijdag 7 oktober werden 11 koopwoningen in de Olmenlaan te Ledegem plechtig ingehuldigd. De woningen zijn helemaal klaar voor verkoop. 

Met hun hedendaags en speels uitzicht passen de woningen helemaal in de omgeving. Bij het bouwen heeft de architect rekening gehouden met een zeer gebruiksvriendelijke indeling van de woning. Elke woning beschikt over een garage en autostandplaats op het eigen perceel. De tuin is bereikbaar via de garage en de berging. Daarnaast heeft elke woning 3 slaapkamers. Om één van de woningen te kunnen aankopen, moet men zich inschrijven op de wachtlijst van De Mandel. De toewijzing gebeurt volgens de datum van inschrijving! Wie eerste inschrijft, heeft de beste kansen!

Geïnteresseerde kopers kunnen contact opnemen met Lizy Dierckens op het nummer 051 23 35 27 of per mail lizy.dierckens@demandel.be

 

Meer info!Bouwwerken Bellestraat te Poperinge


Aan de Bellestraat te Poperinge is De Mandel momenteel bezig met het bouwen van 11 huurwoningen en 2 huurappartementen. Door het faillissement van aannemer Bouwcentrale Modern waren we genoodzaakt de werken stop te zetten. De Mandel is echter verheugd om aan te kondigen dat er snel een nieuwe aannemer aangesteld kon worden. Aannemer Simoens hervat de werken in januari 2017.

Voor alle vragen over deze werf of over het huren van de woningen kan contact opgenomen worden met De Mandel op het nummer 051 23 35 00 of per mail info@demandel.be.

 

Meer info! 

 

email-list