Is deze mail niet goed leesbaar? Surf dan naar de online versie.
 

Nieuwsbrief
Maart 2020

Update CORONA

 
 

De Mandel is een sociale huisvestingsmaatschappij die kwaliteitsvolle sociale huur- en koopwoningen of appartementen te koop en te huur aanbiedt tegen een betaalbare prijs. Daarnaast biedt De Mandel goedkope hypothecaire leningen aan. De Mandel is met haar ruim 4900 sociale huurwoningen één van de grotere spelers op het veld van sociale huisvesting in Vlaanderen. Het werkingsgebied van De Mandel strekt zich uit over heel Midden-West- Vlaanderen.

 
De Mandel blijft bereikbaar voor huurders!


We kunnen er niet om heen, het Corona-virus beïnvloedt momenteel het leven van ieder van ons. Ondanks de algemeen geldende maatregelen staat de dienstverlening van De Mandel niet stil.

De Mandel blijft telefonisch en per  mail bereikbaar. Onze telefonische contacturen zijn echter licht aangepast. Verdere updates hierover kunt u volgen op onze website.

 

Om onze huurders snel en efficiënt te kunnen bereiken, roepen we alle huurders op om hun e-mailadres door te sturen naar Femke Samyn. Doe dit zeker als u in een appartement woont! Op die manier kunnen wij u vlot en gericht op de hoogte brengen over belangrijke zaken, zoals dringende herstellingen in het gebouw, wijzigingen van poetsfirma's,... Gelieve een e-mail te sturen naar femke.samyn@demandel.be met daarin uw naam en adres (straat, huis- en busnummer en gemeente).Samenlevingsopbouw en De Mandel


Sinds oktober 2019 startte De Mandel een samenwerkingsproject op met Samenlevingsopbouw in het kader van huurdersparticipatie. Meer info over de werking van Samenlevingsopbouw is terug te vinden op hun website.

 

Opbouwwerkers Veerle en Miranda blijven in deze moeilijke periode bereikbaar voor u als huurder. Nood aan een deugddoende babbel? Heeft u bepaalde vragen of twijfels? Aarzel niet om hen te bellen! Veerle is bereikbaar op het nummer 0484/67 49 50 en Miranda op 0474/91 96 32.

 


Maatregelen om mogelijke verspreiding te beperken


Iedereen heeft zijn verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Corona-virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Het is echter niet altijd evident om in de veelheid aan informatie de juiste weg te volgen. Een duidelijk overzicht van de belangrijkste richtlijnen is terug te vinden op de website van FOD Volksgezondheid.

 

 

 

 


Ondersteunende initiatieven


Woont u in een wijk of appartementsgebouw? Denk dan ook aan de oudere buren, gezinnen met jonge kinderen, hulpbehoevenden,... Steek gerust een briefje in hun brievenbus waarop u uw diensten aanbiedt of bel hen eens op! Houd hierbij echter steeds rekening met de hierboven vermelde richtlijnen.

 

Ook de verschillende gemeentes zijn begaan met hun burgers en richtten tijdelijke initiatieven op om hen te ondersteunen in deze onzekere tijden. Hieronder vindt u een overzicht terug van de verschillende voorstellen binnen het patrimonium van De Mandel. Klik op uw (hoofd)gemeente en u komt op de correcte website terecht.

 

Ardooie

Diksmuide

Hooglede

Houthulst

Ichtegem

Ieper

Izegem

Koekelare

Kortemark

Langemark-Poelkapelle

Ledegem

Lichtervelde

Meulebeke

Moorslede

Oudenburg

Poperinge

Roeselare

Staden

Torhout

Vleteren

Zonnebeke

 

 

 

email-list