Bekijk deze mail online

Nieuwsbrief: Een creatief najaar bij Out Of Use

Geachte Mevr. Ulenaers,
Beste Silvy,

Het waren weer drukke maanden bij Out Of Use. Voor we het kerstverlof inzetten, brengen we u graag op de hoogte met deze nieuwsbrief.

Dit najaar lanceerden we de Safe & Secure Box, een co-creatie met Seris Logistics waarmee bedrijven en organisaties hun elektronische en papieren datadragers in een verzegelde box kunnen bewaren en laten transporteren naar het atelier van Out Of Use voor een veilige en gecertificeerde vernietiging.

Op zondag 25 november vond de boomplantdag van Natuurpunt plaats. Naar jaarlijkse gewoonte gingen we de verdiende bomen planten van onze campagne 'Recycleren voor Natuurpunt'. Het fotoverslag vindt u op onze website. 

Intussen hebben we de kaap van 5000 bomen bereikt en namen er zo'n 80 bedrijven en organisaties deel. Maar we willen meer en daarvoor hebben we uw hulp nodig. Geef uw warme stem voor een Smart-Site for Life aan onze inzamelactie Recycleren voor Natuurpunt. De natuur dankt u!

Out Of Use gaat er even tussenuit in de kerstvakantie. We zijn gesloten vanaf 21 december tot en met 2 januari. Via deze weg wensen we u alvast prettige feesten en een mooi en gezond 2019!

 


 

OUT OF USE EN SERIS LANCEREN DE SAFE & SECURE BOX  

Door de invoering van de GDPR is de vraag naar datavernietiging gevoelig gestegen. Meer en meer bedrijven zoeken een betrouwbare oplossing voor de vernietiging van hun oude papieren en elektronische datadragers (HDD, SSD, tapes, CD, USB, gsm's,...). Dat bracht ons op een idee.
 
Samen met beveiligingsfirma Seris bedachten we de Safe & Secure Box, een verzegelde box waarmee organisaties hun datadragers op een beveiligde manier kunnen bewaren, laten transporteren naar het atelier van Out Of Use om daar vervolgens veilig en gecertificeerd te laten vernietigen.
 
Bekijk de video over deze nieuwe oplossing op onze website. Wenst u een offerte? Neem dan zeker contact op met ons.
 
 
Lees meer over de Safe & Secure Box
 
 

GEEF UW STEM VOOR EEN GRATIS WEBSITE VOOR RECYCLEREN VOOR NATUURPUNT 

In het kader van de Warmste Week organiseert UP-TO-DATE WebDesign een Smart-Site for Life actie.
 
Zij geven vier gratis Smart-Sites weg aan vier vzw's. Recycleren voor Natuurpunt is één van de elf goede doelen die meedoen aan deze wedstrijd.
 
Een Smart-SIte is een responsieve website waarbij onze actie hoger kan scoren in Google, het stuurt automatisch alle berichten door naar onze sociale media en verstuurt ook geautomatiseerde nieuwsbrieven.
 
Stem op Recycleren voor Natuurpunt op de onderstaande link om ons aan deze schitterende Smart-Site te helpen.
 
Eén minuutje van uw tijd, maakt een groot verschil voor onze actie. Uw stem telt! 
 
Breng hier uw stem uit en steun Recycleren voor Natuurpunt
 
 
 
 

ONZE KLANTEN PLANTTEN HUN BOMEN OP 25 NOVEMBER

Op zondag 25 november 2018 vond de jaarlijkse boomplantdag van Natuurpunt plaats.
 
De deelnemende bedrijven en organisaties van onze inzamelactie 'Recycleren voor Natuurpunt' kwamen er hun welverdiende bomen planten en hun certificaat in ontvangst nemen.  
 
Op de plantlocatie aan de Gasthuisbossen in Sint-Katelijne-Waver ontvingen we de lustige planters van o.a. VUB, DP World Antwerp, Smals, AIG Insurance en IT Anywhere. De medewerkers van Solidariteit voor het Gezin en van het KA Zottegem plantten hun bomen aan de Steenbergse Bossen in Zottegem.
 
 
Wilt u uw oud-IT ook omzetten in bomen? Neem dan deel aan onze inzamelactie en bezorg ons uw gegevens.
 
Lees meer op onze website 

 

Mark Adriaenssens, zaakvoerder van Out Of Use pleitte bij Agoria voor de administratieve vereenvoudiging voor recyclers en het aanpakken van free-riders. Lees het volledig interview. 

Wist u al dat Out Of Use onlangs het WEEELABEX certificaat behaalde, voortaan verplicht voor IT-recyclers in Vlaanderen?

Lees al onze nieuwsberichten op www.outofuse.com/nl/nieuws

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Twitter

 


Schrijf u uit

 

email-list