Bekijk deze mail online

Word onze VIP op Infosecurity - Maak kennis met onze nieuwe collega 

Op 2 januari 2019 startte Nico Vergaelen als Project Manager bij Out Of Use. Hij zal onze organisatie ondersteunen in haar verdere groei, zowel op het vlak van strategische als operationele optimalisaties. We stellen Nico graag aan u voor in deze nieuwbrief.   

Naar jaarlijkse gewoonte nemen we op 20 en 21 maart weer deel aan de grote IT-vakbeurs Infosecurity in Brussels Expo. Indien u vóór 1 maart gratis registreert als onze VIP geniet u tal van voordelen. Kom zeker een kijkje nemen in onze beursstand want we hebben er weer heel wat verrassingen voor u in petto!

 


 

BEZOEK ONS OP INFOSECURITY

Infosecurity is dé Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over cyberveiligheid, security by design, dataveiligheid enzovoort.

Infosecurity 2019 vindt plaats op woensdag 20 en donderdag 21 maart 2019 in Brussels Expo met deze editie als centraal thema 'Quantified World', intelligente en veilige connecties voor iedere organisatie.
 
Een Quantified World staat voor algoritmisch gedreven organisaties waarbij cloud, IoT, machine learning en artificial intelligence belangrijke drijvers zijn en slimme security essentieel is. De vakbeurs heeft maar liefst 17 theaters gevuld met inspirerende en informatieve sessies en meer dan 130 exposanten die hun laatste innovaties tonen.

Out Of Use is voor het vijfde jaar op rij aanwezig als standhouder, op stand 08.C178. We belonen onze bezoekers altijd met een unieke ervaring en een leuk beursgeschenk dus kom zeker langs!
 
U kan tot 1 maart gratis registreren als onze VIP. Dan geniet u tal van voordelen en kan u ons bovendien vergezellen naar de netwerkreceptie.  

Schrijf u dus snel in en kom ons ontmoeten op Infosecurity 2019! 

 
Registreer gratis via Out Of Use
     
 

 NICO VERGAELEN
NIEUW ALS PROJECT MANAGER

Nico Vergaelen (30 jaar) uit Ravels startte op 2 januari als Project Manager bij Out Of Use.

Als groeiend KMO-bedrijf heeft Out Of Use heel wat lopende en nieuwe projecten op stapel staan. Om de implementatie hiervan in goede banen te leiden, kwam Nico onlangs het team versterken.

Wat u moet weten over Nico?

Nico is Master in de Handelswetenschappen en werkte de voorbije jaren als commercieel verantwoordelijke in de maatwerksector. Daar deed hij, naast zijn rol als business developer, ervaring op in een logistieke omgeving en kwam hij bovendien in aanraking met het proces van recycling en reuse. 

Bij Out Of Use richt hij zich voornamelijk op de ondersteuning van de organisatiegroei.

"We zijn gestart met een intern project 'logistiek' om de mogelijke optimalisaties in kaart te brengen," vertelt Nico. "Die procesanalyse is ook noodzakelijk in het kader van het WEEELABEX-certificaat dat Out Of Use vorig jaar behaalde. Ik begeleid voortaan de jaarlijkse audit in dat kader. Verder zal ik, samen met Mark en het hele team, mee aan de wieg staan van talrijke innovaties en partnerships. De circulaire economie is een boeiende sector met veel mooie uitdagingen voor de toekomst! Ik heb er enorm veel zin in!"

 
Ontdek het hele Out Of Use-team 

 

Ontdekte u onze Safe & Secure Box al? Bekijk de video!

Vlaamse bedrijven mogen sinds 2018 enkel samenwerken met IT-recyclers die in het bezit zijn van een WEEELABEX-certificaat of ISO17020. Lees het artikel van Agoria.

De deelnemers van 'Recycleren voor Natuurpunt' verdienden al meer dan 5300 bomen.
Bekijk het fotoalbum van de boomplanting in november
.

Lees al onze nieuwsberichten op www.outofuse.com/nl/nieuws

en blijf op de hoogte van onze acties via Facebook, LinkedIn en Twitter

 


Schrijf je uit

 

email-list